Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان کرج، غفور قاسم پور، فرماندار کرج، در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان کرج، گفت: در طول این ۳۸ ماه حضور در فرمانداری کرج اولین بار بود که رییس سازمان برنامه ریزی و بودجه نشست هایی را قبل از تخصیص اعتبارات شهرستان‌ها با فرمانداران داشتند و شخصاً در جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان حضور پیدا نمودند که جای قدردانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: شهرستان کرج ۷۵ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود و از خیلی از شهرستان‌های استان جمعیت بیشتری دارد که چالش‌های متعددی را ایجاد می‌نماید.

 معاون استاندار با اشاره به محدودیت اعتبارات، گفت: وضعیت شهرستان کرج در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی، آب، کشاورزی و.. در کشور نیز جزو آخرین‌ها است؛ سالانه ۱۰۰ هزار جمعیت به جمعیت فعلی اضافه می‌شود که این روند برنامه ریزی‌ها را سخت و دشوار می‌سازد.

وی با اشاره به مشکلات زیر ساختی شهرستان کرج، افزود: هر چند سال نیز یک شهرستان جدید در استان ایجاد می‌شود، به ویژه این رشد جمعیت در مناطق حاشیه نشین بیشتر است.

فرماندار کرج گفت: مردم خواستار افتتاح پروژه‌های خدماتی بیشتر هستند اما این اعتبار باید بین پروژه‌های نیمه تمام تقسیم شود که کافی نیست.

وی ادامه داد: پروژه‌های بزرگراه شمالی، قطار شهری و... نیز اعتبارات ویژه ای را می‌طلبد که این تخصیص در مقایسه با نیازهای اعتباری ناچیز است،  بنابراین مدیران برای جذب منابع ملی تلاش کنند.

فرماندار کرج با اشاره به کمبود زیرساخت‌های شهرستان کرج در حوزه منابع آبی، کشاورزی، راه و تجهیزات و امکانات شهرستانی، گفت: در سفر رئیس جمهور نیز اعتبارات خوبی اختصاص یافته که انتظار می‌رود به شهرستان کرج نیز تخصیص یابد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بودجه اعتبارات سازمان برنامه و بودجه فرماندار کرج برنامه ریزی شهرستان کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • رتبه نخست شهرستان پلدشت در نرخ رشد جمعیت
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال